Великденски работилници с кауза

Великденски работилници с кауза

Хей! Великден иде! Време е да запролетим настроението, да напазарим украса и вкусотии и отново да говорим за готините каузи, празници и хората, които ги изпълват със смисъл. Замислили сме нещо свежо и тематично и само теб очакваме!

Каним те на цели 3 великденски работилници в Щрак, в подкрепа на опазването на природата и нейните ресурси! Зареди се с творческа енергия, вземи децата и заповядай на 27 април (събота) от 11:00 до 14:00  ч. в Щрак, където заедно ще се потопим в празнично творене.

 
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!
 

Ето какво сме ти подготвили:
 
Традиционно багрене на червени великденски яйца с природни багрила - ще те научим на специална и доказана техника на естественото багрене. В рамките на работилницата ще боядисаш с изцяло природни материали своя шампион борак! Тъй като естественото багрене отнема повече време, предлагаме ти 3 начални часа, в които можеш да се включиш в тази активност – в 11:00 ч., 12:00 ч. и в 13:00 ч. 
 
Изработване на сол с подправки за великденски яйца - заедно ще смесваме сол от лагуната Атанасовско езеро с традиционни свежи билки и подправки, които ще придадат неустоим аромат на солта. В края на работилницата, ще си тръгнеш с твое собствено бурканче билкова сол, опаковано като подарък.

Изработване на великденска украса за маса - заедно ще създадем вълшебна украса за великденската трапеза, вдъхновени от красотата и аромата на събуждащата се природата. За целта ще използваме изцяло естествени материали – пъдпъдъчи яйца, цветя, евкалипт и др.


А най-важната част – купуваш 1 билет на място в Щрак и участваш и в трите работилници!
Цена: 25 лв./човек
Семеен пакет "Тримата мускетари" (трима души)  = 60 лв.

Семеен пакет "Великолепната четворка (четирима души) = 75 лв.Хайде, ще те очакваме на 27 април (събота) от 11:00 до 14:00 ч. в София в Щрак на ул. Христо Белчев 3. Тук ще намериш и широк набор от великденски продукти с кауза - украса, подаръчета и, разбира се, вкусни сладки, соленки и други кулинарни шедьоври, като тези тук:


Нека се впуснем в предпразнично творене и подкрепим значимите каузи в Щрак. Те са много и са навсякъде около нас. Ще ти разкажем за тях.

Ако имаш въпроси, свържи се с нас на info@shtrak.org!
 
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!