Дари растение в подкрепа на яка кауза!

Дари растение и подкрепи яка кауза!

Естествена светлина, удобно кресло, любимо четиво и горещо кафе – дотук знаем какво прави един дом наистина уютен. Само че нещо липсва. А, да – зеленинката. Растенията, които внасят живот и свежест във всяко едно пространство. Цветята, които ни напомнят, че и ние хората сме тъй крехки и ако не поливаме сърцата си с еликсир от смислени подправки, бързо ще повехнем.

С тази метафорична (и не само) нотка се радваме да споделим, че създаваме нещо ново. Нещо споделено. Нещо за всички, където ще има място и за теб. Да наречем (засега) това ново нещо „пространството“. Но то е обвързано с толкова много каузи, хора и смислени инициативи, че „пространството“ звучи някак празно и пусто. Трябва да го напълним с живот. За целта сме решили да озеленим тази нова идея заедно с талантите от Botanic Lab.

Мисията е проста – търсим зелени растения за една зелена идея, зад която застават десетки български социални предприятия и хората, чиито животи достъпът до труд променя всеки ден. Към по-добро.

Дари растение и подкрепи яка кауза!


Тук идва и вашата роля! Огледайте се, намерете онова ваше зелено стелещо растение или кактус и го дарете за каузата. Каним ви да станете част от съосноватeлите на нашия и вашия нов зелен кът. Ако имате излишно растение от видовете Сциндапсус, Филодендрон, Бръшлян (интериорен), Кактуси или Сансевиера, независимо дали е живо или в по-увяхнало състояние, дарете го за смислената кауза. А нашите приятели от Botanic Lab ще му вдъхнат живот.


Включете се в съвместните ни усилия да направим тази нова идея още по-уютна, свежа, зелена и изпълнена с живот. Донесете своето цвете на ул. Христо Белчев 3, партер на 20 и 21 октомври от 9:30 до 17:30 ч., както и на 22 октомври от 10:00 до 14:00 ч. и ще имате шанс да надникнете зад кулисите на един новостроящ се дом на социалните предприятия. В допълнение, ще получите подарък – ваучер за вашето първо, силно и горещо кафе с кауза при нас, на което ще се насладите още в деня, в който отворим официално врати!

Ще ви очакваме! Ако имате въпроси, свържете се с нас на alexander@bcnl.org, 0889 752 091, Александър Киров
 
Дари растение и подкрепи яка кауза!